2012. december hónapjának Repülő csillagai

2012 december hónapjának (december 7-január 5-ig) Repülő csillagai

DK D DNY
3 8 1
K 2 4 6 NY
7 9 5
ÉK É ÉNY

 Közép

A 4-es flört-csillag tartózkodik Középen decemberben. A szellemi munkából élők ezt jótékonynak is érezhetik, viszont nincs túl jó hatással a párkapcsolatra.  Annyi a jó hír, hogy az év 6-os, jogi ügyek csillaga, ami ezt a területet foglalja el, gyengíti a flört-csillagot. Orvoslásként maximum egy nagyon kevés tűz elemet használhatunk, de óvatosnak kell lennünk, mert a Tűz elem erősíti az éves jogi ügyek csillagát.

Észak

Az 9-es jövő gazdagság csillaga érkezik északra ebben a hónapban. A befektetett munka hosszú távon megtérülhet, és könnyen reflektorfénybe kerülhetünk a hónapban. Az éves uralkodó, a 2-es betegség csillag sajnos gyengíti a havi csillagot. Egy kevés Víz elem használható a területen.

Dél-nyugat

Az 1-es harmónia és távoli jövő gazdagság itt helyezkedik el, ez jó hatással lehet a párkapcsolatra. Ebben az évben ugyanez, az 1-es harmónia és távoli gazdagság csillaga uralkodik Dél-nyugaton, tehát pozitív hatása fokozottan érvényesül. Ha tudjuk a házhoroszkópból az ezen a területen lévő vízcsillagot, és az jó, akkor bátran használhatunk mozgó tárgyakat, ha nem ismerjük, inkább mérsékelten alkalmazzuk őket.

Kelet

A 2-es betegség-csillag ebben a hónapban Keletre repül be, ami hozhatja a családi kötelékek gyengülését, esetleges betegségeket. Az éves uralkodó, a 4-es flört csillag pedig tovább erősíti ezeket a hatásokat. Orvoslásként maximum egy nagyon kevés Fém elem használható.

Dél-kelet

A 3-as vita-csillag Dél-keleten, a Gazdagság, siker életterületen foglal helyet. Előfordulhatnak viták az anyagiak miatt, esetleg anyagi nehézségek. Az éves csillag az 5-ös váratlan események csillaga, ami gyengíti a vita-csillagot. Érdemes lehet egy kevés Tűz elem bevitele (a túl sok azért nem javasolt, mert nagyon felerősítené az 5-ös csillagot.)

Észak-nyugat

Ebben a hónapban az 5-ös, váratlan eseményekért felelős, igen ártalmas csillag van itt, különösen a családfőnek kellene odafigyelnie. Előfordulhatnak nem várt negatív fordulatok, balesetek.  Jó hír, hogy az éves uralkodó itt a 7-es botrányok csillaga, ami gyengíti a decemberi 5-ös csillagot. Elsősorban a Víz elem támogatott ezen a területen a hónapban.

Nyugat

Itt, a Kreativitás, gyerek területen helyezkedik el a 6-os, jogi ügyek csillaga, így könnyen megeshet, hogy gyermekeink jogilag kétes ügyekbe keveredhetnek. Az éves uralkodó itt a 8-as jelen gazdagság csillaga, ami fokozza ezeket a hatásokat. Javasolt a Fa elem használata, földben lévő növények.

Észak-kelet

A 7-es botrányok csillaga vándorol ide, az éves 9-es eljövendő gazdagság mellé. Utóbbi erősíti a botrány-csillagot. Javasolt a bambusz vízben.

Dél

A 8-as, jelen gazdagság csillaga novemberben a Hír és hírnév területét foglalja el. Sajnos az éves 1-es harmónia és távoli jövő gazdagság csillaga gyengítőleg hat a területen. Ha tudjuk a házhoroszkópból az ezen a területen lévő vízcsillagot, és az jó, akkor bátran használhatunk mozgó tárgyakat, ha nem ismerjük, inkább mérsékelten alkalmazzuk őket.

Havi orvoslás

Égtáj Repülő csillag és hatása Orvoslás
K 2-es csillag:betegségek Nagyon kevés Fém elem (fehér, ezüst, arany szín, kerek forma)
DK 3-as csillag: viták, nézeteltérések Nagyon kevés Tűz elem (pirosas színek, háromszögű, csúcsos formák, gyertyák stb…)
Közép 4-es csillag: flörtök, könnyelműség Esetleg egy nagyon kevés Tűz elem (piros)
ÉNY 5-ös csillag: váratlan események Víz elem bevitele (pl. sós víz egy kis üveg tálban, üveg tárgyak, sötét kiegészítők stb…)
NY 6-os csillag: jogi ügyek, peres eljárások Fa elem (növény, zöldek, világoskékek, hosszúkás formák)
ÉK 7-es csillag: pletykák, híresztelések, botrányok Bambusz vízben

Jó Repülő Csillag napok a hónapban

Kedvező, ha a fontosabb dolgok elintézését ezeken a napokon végezzük.

1-es csillag 9-es csillag 8-as csillag
12.11. 12.10. 12.09.
12.20. 12.19. 12.18.
12.29. 12.28. 12.27.
 01.05