Éves Repülő Csillagok

csillagA Feng Shui szerint a ház is “élő”,  és „lelke” van. Az emberekhez hasonlóan, az épületnek is elkészíthető az energiatérképe, horoszkópja, a korának és tájolásának a figyelembevételével. Ebből kiderül, hogy a csí hogyan hat az ott élőkre egy adott időszakban. A házhoroszkópra hatnak éves, havi, sőt napi energiák (Repülő Csillagok) is, amelyek erősíthetik vagy gyengíthetik az adott területeken eleve uralkodó csillagokat. Ezeket  9 számmal jelöljük.

Éves Repülő Csillagok

A Repülő Csillagok éves helyzetéből – abból, hogy az adott évben melyik égtájon melyik csillag helyezkedik el – következtetni lehet arra, hogy a Földön mely területen milyen tendenciák várhatóak, valamint arra, mire számíthatsz te: mikor melyik területen számíthatsz fellendülésre, harmóniára, mikor kell jobban odafigyelni az egészségre, mely életterületen várható visszaesés, mikor vagy hajlamosabb a vitatkozásra, mikor tudsz könnyen ismerkedni, mikor érhetnek váratlanul bekövetkező kellemetlen események, mikor, milyen téren keveredhetsz könnyen jogi ügyekbe, pletykákba. Javaslatokat kapsz arra vonatkozóan, hogy lakásod és életed különböző területein mire érdemes odafigyelned, és milyen orvoslási eszközöket célszerű használnod.

Repülő Csillagok 2019

DK D DNY
7 3 5
K 6 8 1 NY
2 4 9
ÉK É ÉNY

Globális szemszögből

A 2019-es esztendő Gua száma a 8-as, amit más néven jelen gazdagság csillagnak is hívunk. Mivel középen helyezkedik el, és a középső rész mindig kihat az egészre, így mindenhol a világban, de legfőképp a Közép, illetve Középső jelzőkkel illetett területeken (akár világszinten, akár kontinens, ország, régió, város stb… szintjén) a gazdagság, az anyagi jólét fellegvárává válhatnak. Jól megalapozhatóak most itt a harmónia alapjai. csillagok

Nyugaton a 1-es távoli jövő gazdagság és harmónia csillag helyezkedik el. Lassú lehet itt a növekedés, ugyanakkor olyan folyamatok indulhatnak meg, melyek néhány éven belül megalapozzák a harmóniát, a stabilizálódást.

Észak-keletre érkezik idén a 2-es betegség csillag. Ezeken a területeken vagy ezekkel a területekkel kapcsolatban könnyen alakulhatnak ki járványok, betegségek, gyengülő tendenciák a gazdaságban, pénzügyekben, emberi kapcsolatokban.

Délen helyezkedik el a 3-as vita csillag. A déli jelzőkkel illetett területeken nagy aktivitás, változások várhatóak. Ezeket könnyen kísérik vitás helyzetek, konfliktusok, nézeteltérések.

4-es szerelmi és szellemi sikerek csillaga északra vonul ebben az évben, Így itt erősek lehetnek szellemi, kreatív energiák, forradalmi ötletek fogalmazódhatnak meg, új kapcsolatok, új együttműködések születhetnek mind politikai, mind gazdasági szinten.

A 5-ös váratlan események csillaga dél-nyugaton található. így ezeken a területeken könnyen előfordulhatnak nem várt események, balesetek, természeti katasztrófák.

Keletre vándorol idén a 6-os jogi ügyek csillag. Jók lehetnek errefelé a karrierlehetőségek, de könnyen összetűzésbe kerülhetnek ezek a területek valamilyen felsőbb hatalommal. Kétes jogi ügyekbe is könnyen keveredhetnek.

A dél- keleti területek könnyen keveredhetnek pletykákba, botrányokba, híresztelésekbe a 7-es botrány-csillagnak köszönhetően.

A 9-es csillag ebben az évben Észak-nyugaton helyezkedik el. Ezek a területek válhatnak a figyelem középpontjává, népszerűség övezheti őket. Megalapozhatók a jólét alapjai hosszú távon.

Hogyan hatnak az éves Repülő Csillagok a lakásodra és ezzel az életedre?

Ezt akkor tudod meg legpontosabban, ha ismered lakásod házhoroszkópját. Az éves Repülő Csillagoknak van egy általános hatásuk – ezeket alább meg is osztom veled-, ugyanakkor hatást gyakorolnak az eredeti házhoroszkópodra, aminek sokkal erősebb hatása van az életedre.

Tudj meg még többet a házhoroszkópról ide kattintva!

Ha még nem ismered lakásod házhoroszkópját, és érdekel, akkor vedd fel velem a kapcsolatot itt: info@fengshuizzunk.hu vagy 06-20-418-0801.

Amennyiben már rendelkezel lakásod házhoroszkópjával, és szeretnéd tudni, hogyan hatnak az éves energiák konkrétan a te lakásodra, így az életedre, és hol milyen éves orvoslást alkalmazz (nem feltétlen egyezik meg az általános éves orvoslás azzal, amire neked van szükséged a házhoroszkópod miatt), akkor ehhez szintén konzultálj velem!

Ház középpontja

A ház középpontjába a 8-as jelen gazdagság csillag repül be idén. Ez harmóniát hozhat az összes életterületen, hiszen a középső rész kihat az egészre. Legyen az munka, pénz, szerelem vagy emberi kapcsolatok, ezzel az állással könnyen megalapozható idén a siker.

Erősítése: egy kisebb mozgó tárgy, mobil. Azért kell óvatosan bánni a mozgó tárgyakkal, mert erősíti az adott területen lévő Vízcsillagot is, amely a ház horoszkópjából derül ki. Ha itt jó Vízcsillag van, akkor bátran lehet még több mozgó tárgyat betenni.

Észak – Karrier

karrierlétra

A Karrier területén helyezkedik el idén 4-es szerelmi és szellemi sikerek csillaga. Ez jó hír a szellemi munkát végzőknek, mert remek kreatív energiák állnak rendelkezésre. Ugyanakkor előfordulhat a szellemi túlfeszítettség is. Érdemes odafigyelni a felesleges energiák levezetésére.

Orvoslás: Tűz elem bevitele: gyertya, piros szín (tökéletes például egy piramis alakú piros gyertya)

Dél-nyugat – Párkapcsolat, szerelem

Az 5-ös váratlan események csillag kerül idén erre a területre. Ez hozhat problémákat, váratlanul felbukkanó nehéz helyzeteket, hirtelen változásokat a párkapcsolat területén.

Orvoslás: 6-os kínai fémpénz füzér, 6 rúdból álló, fém szélcsengő

 Kelet – Egészség, család

A 6-os jogi ügyek csillag kerül ide idén. Könnyen adódhatnak a családban/családon belül családjogi, adminisztratív bonyodalmak, esetleges nézeteltérések. Az egészségészséggel/egészségügyi ellátással kapcsolatban is adódhatnak hasonló helyzetek.
Az egészség terén okozhat problémát a stressz.

Orvoslás: 1, 3 vagy 4 szál bambusz vízben

Dél-kelet – Gazdagság, siker

A Gazdagság, siker életterületen helyezkedik el idén a 7-es botrány csillag. Nézeteltérések, botrányok övezhetik az anyagiak területét. Meglehet, hogy ennek kapcsán pletykákba, rosszindulatú híresztelésekbe keveredsz.

Orvoslás: 1, 3 vagy 4 szál bambusz vízben

Észak-nyugat – Segítők, utazás

Erre a területre 9-es harmónia csillag repül be idén. Mindenképp érdemes most hosszú távú stratégiát alkotni azzal kapcsolatban, mit is szeretnél elérni az életben, az egyes életterületeken. Ebben segíthet neked akár egy kívánságlista elkészítése. Az energiák segítik az elképzeléseid megvalósulását hosszú távon. Ez az állás főleg a családfők életében hozhat előrelépést, különösen hosszú távon. A karrierépítés és bármilyen pozícióváltás, ami hosszú távon változást jelent az életedben, legyen az akár költözés vagy munkahely váltás, támogatott ebben az évben. Valószínűleg a segítség is könnyen rendelkezésre áll, mikor szükséged van rá.

Erősítése: egy kisebb mozgó tárgy, mobil. Azért kell óvatosan bánni a mozgó tárgyakkal, mert erősíti az adott területen lévő Vízcsillagot is, amely a ház horoszkópjából derül ki. Ha itt jó Vízcsillag van, akkor bátran lehet még több mozgó tárgyat betenni.

Nyugat – Kreativitás, gyerek

children

Erre a területre idén az 1-es távoli jövő gazdagság és harmónia csillag repül be. Kreatív ötleteid lehetnek, melyek hosszú távon meg is tudnak térülni, akár anyagi síkon is. Ha van gyermeked, akkor remek viszony alapjait tudod megalapozni most vele hosszútávon.

Erősítése: egy kisebb mozgó tárgy, mobil. Azért kell óvatosan bánni a mozgó tárgyakkal, mert erősíti az adott területen lévő Vízcsillagot is, amely a ház horoszkópjából derül ki. Ha itt jó Vízcsillag van, akkor bátran lehet még több mozgó tárgyat betenni.

Észak-kelet – Önművelés, tudás

Ezen a területen helyezkedik el idén a 2-es betegség csillag. A tanulásban most kihívások elé nézhetsz, ha konkrétan iskolába, tanfolyamra vagy bármiféle továbbképzésre jársz, most úgy érezheted, nehezebben megy a tanulás vagy nem értékelik annyira az ebbe befektetett energiádat. Az életutadon való “tanulás” során is érhetnek nehéz megtapasztalások, vívódhatsz, belső konfliktusba kerülhetsz önmagaddal.

Orvoslás: fém wu’ lou, 6-os kínai fémpénz füzér. Egyéb olyan szimbólum, ami a te világképedben a gyógyulást szimbolizálja, pl. gyógyító buddha.

Dél – Hírnév

Ezen a területen uralkodik idén a 3-as vita csillag. A népszerűséged, hírneved erősödhet, ugyanakkor könnyen keveredhetsz vitába, konfliktusba a környezeteddel. Nagy lehet az igényed a társasági életre, ugyanakkor ez a fajta kiáradás nagyon lemeríthet, könnyen kimerülhetsz.

Orvoslás: Tűz elem bevitele: gyertya, piros szín (tökéletes például egy piramis alakú piros gyertya)

Jupiter Nagyherceg

Az év uralkodó csillaga, a Jupiter Nagyherceg a Disznó évében Észak-nyugaton (az északi részhez közelebb eső harmadban) helyezkedik el. Nem szerencsés, ha ezen a területen építkezel vagy ásol, földmunkát végzel, nem jó “megzavarni” a Nagyherceget, mert akkor veszteségeket, problémákat okozhat. Lehetőleg ne ülj szemben a nyugati iránnyal.

Orvoslás: Tegyél ki az észak-nyugati területre (az északi részhez közelebb eső harmadba) egy Pi Yao-t, egy Jupiter Nagyherceget, illetve egy Tigrist ábrázoló tárgyat.

Sui Po, az Évtörő

A Nagyherceggel szemközti irányban van az oppozíció helye, idén Dél-keleten (Délhez közelebb eső harmadban). Nem ajánlatos háttal ülni ennek az iránynak. Itt sem szerencsések a felújítások, földmunkák, nagy zajjal járó tevékenységek, mert ha itt megborul a harmónia, akkor könnyen egészségügyi, anyagi és egyéb gondok jelentkezhetnek.

Orvoslás: Ajánlatos egy Pi Yao-t Dél-keletre (a déli részhez közelebb eső harmadba) helyezni.

Három Shá

3egiorzoAz ún. 3 shá egy ártalmas energia, mely évről évre változtatja a helyét. Nem jó háttal ülni annak az iránybak, ahonnan ez az energia hat. Ezt a területet se bolygasd, lehetőleg kerüld is el. Idén a Három Shá iránya nyugati (Észak-nyugat középső harmadától Dél-nyugat középső harmadáig tartó terület).

Orvoslás: Helyezz lakásod/irodád nyugati (Észak-nyugat középső harmadától Dél-nyugat középső harmadáig) részébe egy Pi Yao-t, egy Chi Lin-t és egy Fo kutyát ábrázoló képet!