Éves Feng Shui felülvizsgálat

Ha már csináltattál Feng Shui elemzést, akkor jól tudod, hogy a Repülő Csillagok évente változnak, és minden évben más módon hatnak az eredeti házhoroszkópodra. Átrendeződnek az energiák, és új feladatokat állítanak eléd.

A Feng Shui asztrológia és szerint is minden évben új energiák hatnak rád. Ha ezeket ismered, segíthet téged abban, hogy eligazodj a saját életedben, és tudd hova tenni az éppen veled történő dolgokat. Megtudhatod azt is, mely időszakok számodra a legkedvezőbbek a terveid beindításához

Az is meglehet, hogy már nem is aktuálisak azok az életterületek fellendítésére tett javaslatok, melyeket az előző tanácsadáskor kaptál, és már más kihívások előtt állsz, máshol lenne szükség aktivizálásra vagy orvoslásra.

Hogy átlásd, milyen energiák hatnak rád az évben, és hogy a lehető legjobban ki tudd használni a kedvező lehetőségeidet, és felkészülhess a kedvezőtlen adottságok orvoslására, válaszd az éves Feng Shui felülvizsgálatot!

Mit tartalmaz az éves felülvizsgálat?

  • Lakásra szabott éves házhoroszkóp (hatások, orvoslás)
  • Éves előrejelzés az ott lakóknak: hatások, legjobb időszakok az évben a feng shui asztrológia és a négyoszlopos képlet szerint

Opcionális:

  • Szabadon választott életterületek fellendítésére tett javaslatok
  • Repülő Csillagok 12 havi lebontásban (hatások, orvoslás)

Az ár egyéni megbeszélés alapján kerül megállapításra az igények függvényében.