Magamról

Egri Katalin vagyok, Feng Shui tanácsadó. A Feng Shui azért varázsolt el, mert természetemnél fogva mindig törekszem a harmóniára, és fontos számomra az otthon melege.

A gyakorlatban tapasztaltam, mennyit számít a közérzetem szempontjából néhány apró változtatás, átrendezés, egy-egy szín becsempészése a lakás bizonyos pontjain. Saját példámból tapasztaltam például, hogy a Gazdagság terület aktivizálásával a korábbi anyagi nehézségeim szinte észrevétlenül, nem várt módon megoldódtak. Mikor úgy éreztem, vágynék valamiféle új karrier lehetőségre a már meglévő tevékenységeim mellett, elvégeztem az ehhez szükséges változtatásokat lakásom északi részén, és hamarosan meg is kaptam azt az állást, amire mindig is vágytam.

Külön lelkesít az, mikor másoknak is segíthetek a Feng Shui-val abban, hogy az álmaik és elképzeléseik valóra váljanak. Például van, aki sok-sok év sikertelen próbálkozás után megtalálta a párját, van, akinek sikerült megtalálnia álmai munkáját, van, aki kedvenc országában helyezkedett el, és akad olyan is, aki betegségből gyógyult fel a Feng Shui tanácsadást követően.