Négy oszlopos sorselemzés

Ez a kínai asztrológiai módszer az Öt Őselem tanára épül. Az Öt Őselem áthatja az egész életünket, még ha ezt nem is feltétlen tudatosítjuk magunkban minden pillanatban. Megnyilvánul a körülöttünk lévő színekben, a formákban, az ételekben, amiket elfogyasztunk, az érzelmeinkben, melyeket megélünk és a cselekvéseinkben, sőt a munkánkban is. Néhány konkrét példa, hogy könnyebben érthető legyen: Ha például piros ruhában vagy, akkor a Tűz elemet használod. Ha zenét hallgatsz, megjeleníted a Víz elemet is. Ha ebédre épp spenótot eszel, akkor behozod a Fa elemet. Ha kertészkedsz, akkor a Föld elemet éled meg. Ha a munkádban vezető pozícióban vagy, és irányítasz, szervezel, akkor a Fém elemet erősíted az életedben.

Mi tudhatsz meg a Négy oszlopos képletedből?

A pontos születési időpontod alapján kirajzolódik a  négy oszlopos képleted, amelyben az Öt Őselem különbözőképpen kombinálódik a kínai asztrológiában ismert 12 állattal.

  • Kiderül, mi a te saját elemed
  • Megtudhatod, mely elemek támogatnak téged, és hogy ezeket hogyan tudod tudatosan bevinni az életedbe
  • Kiolvasható belőle a személyiséged, az is, ahogy mások látnak, és az is, amilyen legbelül vagy
  • Láthatóak a családi viszonyaid, hogy a családtagjaid miképpen állnak hozzád, illetve egymáshoz
  • Meghatározhatóak a szerencseperiódusaid, melyek 10 évente változnak, és ezzel új energiákat, feladatokat hoznak az életedbe
  • Megtudhatod, hogy az egészséged terén mire érdemes odafigyelned
  • Megállapíthatóak a veled született különleges minőségek (pl. megjelenik-e külföld, kitűnő tanulmányok vagy spirituális képességek stb…)

A Négy oszlopos sorselemzés segítségével tudatosabbá válhatsz az életedre ható erők felett. Hatékonyabban kihasználhatod a lehetőségeidet, és a nehézségek felbukkanásakor lehetőséged nyílik arra, hogy tompíts a kedvezőtlen hatásokon.

Mi szükséges hozzá?

Pontos születési adatok: születési hely és idő (év, hónap, nap és óra) 

Az elemzés két beszélgetésből áll. Először megbeszéljük, mi a célod, mire keresed a választ, majd elkészítem az elemzést, és egy másik konzultáció alkalmával átbeszéljük.

Az elemzés ára 20.000 Ft.