Klasszikus Feng Shui tanácsadás

Hogyan segít neked a Feng Shui a harmónia-teremtésben?

A Feng Shui szerint egyetlen nagy egységet alkotsz a körülötted lévő dolgokkal. Úgy is mondhatnám, hogy az életed és a környezeted – így a lakásod – nem más, mint a saját tükörképed. Hat rád az, hogy hol, milyen környezetben van az otthonod, milyen a tájolása, a belső elrendezése, milyen színek, formák vesznek körül.

A Feng Shui alapvető célja, hogy a külső harmóniával elősegítse a belső egyensúlyod megteremtését, hogy egészségesebben, boldogabban élhess.

Ha jól működik az életed, egészséges vagy, jók az emberi kapcsolataid, akkor valószínűleg az otthonodban harmonikus az energiaáramlás, úgy mondhatnám, jó a lakásod Feng Shui-ja.

Ha azonban nem működik az életed valamely területe, egészségi problémákkal vagy anyagi
gondokkal küzdesz, esetleg párkapcsolati gondjaid vannak, akkor  valószínűleg nincs harmónia az otthonodban sem.

Bár vannak remekül hasznosítható általános Feng Shui praktikák, azonban ha olyan problémád van, amelyből már egy ideje nem találod a kiutat, és megrekedtél, akkor ezek valószínűleg nem nyújtanak gyógyírt. Ebben az esetben leginkább a személyre szabott Feng Shui tanácsadás segíthet neked.

IMG_8668

Válaszd  a Feng Shui tanácsadást, ha

 • Szeretnél tudatosan jobb életminőséget, harmóniát, bőséget teremteni az életedben

 • Az életednek valamely területén (karrier, párkapcsolat, egészség, családi kapcsolatok, gyermek, pénz, hírnév stb…) fellendülést szeretnél

 • Szeretnél harmonikus, nyugodt otthont, ahová öröm haza menni

Mikor válaszd feltétlenül a Feng Shui tanácsadást?

 • Építkezés/átépítés előtt

Gondoltad volna, hogy döntő lehet az életedre nézve, hogy hová teszed a bejárati ajtódat, hová építtetsz ablakot, lépcsőt, hová alakítod ki a különböző helyiségeket? Ha építkezés vagy átépítés előtt állsz, akkor alakítsd úgy, hogy a lehető legjobbat hozza neked és a családodnak!

 • Ingatlanválasztás előtt

Egy számodra megfelelő tájolású és adottságú lakás meghozza neked a sikert, a harmóniát. Kérj Feng Shui tanácsadást még az ingatlanvásárlás előtt, hogy biztosan a számodra legjobbat válaszd!

 • Telekvásárlás előtt

Nincs is annál nagyobb áldás, mint amikor lehetőséged nyílik arra, hogy már az alapoktól kezdve úgy alakítsd ki otthonodat – a homlokzatod, a bejárati ajtód helyét, irányát, a különböző helyiségek elrendezését – hogy számodra a lehető legkedvezőbb legyen!

 • Már meglévő, bútorozott lakás esetén

A már meglévő lakásodban kisebb változtatásokkal – különböző színek, formák, kiegészítők bevitelével, esetleg a bútorok vagy az ágy átrendezésével – nagyon sokat tehetsz a harmóniádért és sikeredért!

Miből áll a Feng Shui tanácsadás?

1.  Konzultáció, terepszemle és tájolás

A konzultáció során megbeszéljük, mi a tanácsadás pontos célja, mely életterületeket szeretnéd fellendíteni. Megvizsgálom a ház/lakás külső és belső környezetét, és elvégzem a pontos tájolást. 

2.  Feng Shui elemzés elkészítése

Elkészítem az elemzést a kapott alaprajzon, valamint írásban. Ebből kiderül:

 • Az ott lakók jellemrajza a Feng Shui asztrológia és a négyoszlopos képlet alapján
 • Hogyan hatnak a lakókra az éves energiák, milyen kilátásaik vannak, és kinek
  melyek a legkedvezőbb időszakai az évben?
 • Hogyan hat az adott otthon a lakókra személy szerint?
 • A lakásban hogyan áramlik a csí? Ahol nem megfelelően, ott milyen orvoslási lehetőségek vannak?
 • Hová milyen színek, formák harmonizálnak?
 • Házhoroszkóp (az ingatlan építési évének ismeretében). Ha az építési év nem ismert, akkor a lakás adottságai a különböző irányok alapján.
 • Hogyan aktivizálhatod az általad fejleszteni kívánt életterületeket?
 • Újonnan épülő ház esetén annyival egészül ki az elemzés, hogy elmondom, miképpen tudod a legharmonikusabban berendezni, hová helyezd a különböző helyiségeket, és hol milyen színeket használj

3.  Személyes konzultáció és tanácsadás

Az izgalmas találkozó alkalmával részletesen megbeszéljük a Feng Shui elemzést. Megkapod az alaprajzot és a szöveges kiértékelést. Nagy távolság esetén lehetőség van skype-os konzultációra is.

Feng Shui tanácsadás ingatlanválasztás előtt

A tanácsadás során elvégzem az ingatlan pontos tájolását, majd – az épület korának ismeretében – elkészítem a ház horoszkópját, melyből kiderül, milyen adottságokkal bír az ingatlan, és ezek hogyan hatnak a majdani lakók lehetőségeire. Így tudatosan kiválasztható a lehető legjobb otthon, mely harmóniát, békét, bőséget hoz számodra és családtagjaid számára.

Feng Shui tanácsadás telekválasztás előtt

A tanácsadás során kimegyek a helyszínre, megvizsgálom a terepviszonyokat, elvégzem a tájolást, majd több lehetséges házhoroszkópot készítek, és ez alapján megállapítom, hogy hol volna a legideálisabb a ház homlokzati iránya, valamint hogy hová érdemes tenni a különböző helyiségeket (hálószoba, nappali, fürdő stb…). Helyszínrajz szükséges hozzá.

Mi szükséges a Feng Shui tanácsadáshoz?

Már meglévő vagy épülő ház, valamint ingatlanválasztás előtti tanácsadás esetén az alábbiakra van szükség:

 1. Az ingatlan építésének időpontja (ha ismert)
 2. Alaprajz vagy méretarányos rajz
 3. Helyszínrajz (ha van)
 4. A lakók születési adatai (születési hely, év, hónap nap és óra (ha ismert))

Az ár minden esetben egyéni megbeszélés alapján kerül megállapításra az igények és az adottságok függvényében.