Visszajelzések

„Egri Katit  ajándékba kaptam. A szó szoros, és átvitt értelmében is. A 2011-es évem nem indult jól. Tulajdonképpen a rossz széria, már 2009-ben, édesapám halálával elkezdődött, és olyan negatív történések sorozatát indította el, ami kis híján maga alá temetett. Sem szakmailag, sem magánéletileg nem találtam a helyemet a világban, nem tudtam pontosan megfogalmazni, mit is szeretnék másképpen, csak azt éreztem, hogy nem megfelelő irányba halad, az addig tulajdonképpen jól funkcionáló életem. 2010 év végére már annyira rossz állapotban voltam, hogy a környezetem is tehetetlen volt, próbáltak segíteni, de senki nem tudott igazán. Ekkor kaptam egy baráti házaspártól karácsonyi ajándékba Egri Kati Feng Shui lakberendezését.

Az első találkozásra 2011 februárjában került sor. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy meglehetősen szkeptikusan álltam a dologhoz, de mivel általában nyitott vagyok az új dolgok iránt, úgy gondoltam, a helyzet csak javulhat, mert egész egyszerűen ennél már nincs lejjebb, ahol lelkileg voltam. Ködös, csúnya és hideg nap volt, mégis olyan volt, mikor Kati belépett a lakásomba, mintha kiszínesedett és átmelegedett volna minden. Jó érzéssel töltött el, hogy halkan, de ugyanakkor határozottan elmondta, hol látja a lakásban azokat a pontokat, amik javításra szorulnak, hozzátéve persze, hogy pontos útmutatást csak az elemzés után tud majd mondani.

A következő találkozáskor, már élesben mentek a dolgok, az elemzés birtokában minden olyan dolgot elpakoltunk, amelyek lefojtották az életemet, illetve nem a megfelelő helyre voltak kitéve. Soha nem fogom elfelejteni, hogy a csodás, a világ minden tájáról nagy gonddal összeválogatott elefánt gyűjteményemet, mind egy szálig be kellett dobozolnom, és elpakolnom. Potyogtak a könnyeim, de éreztem, hogy valami fontos és különleges történik velem és a kisiklott életemmel. Kati persze aprólékosan kikérdezett a titkos álmaimról, a vágyaimról, és ezeknek megfelelően is helyeztünk el tárgyakat, képeket a lakás stratégiailag fontos pontjaira. Mindig imádtam a tengert, az utazást, és már évek óta „szűknek” éreztem Magyarországot.

Az átrendezés hatása gyors és robbanásszerű volt. Áprilisban a magánéletem teljesen új fordulatot vett, megismerkedtem egy csodás fiúval, a lelki társammal, akire érdemes volt ennyi évig várni. A munkám, a lezáratlan ügyeim, az összes elvarratlan szál az életemben szépen kisimult. Helyére kerültek az emberi/baráti kapcsolataim is. Óriási fordulatot vett az életem. Ezeket a sorokat most Spanyolországban írom. Tavaly novemberben egy csodás tengerparti kisvárosba költöztem, oda, ahol életem szerelme mar 9 éve él. A nagymamámtól örökölt pénzből, éttermet nyitottam, amiben szinten társak vagyunk, de én vezetem. Teljes az életem, boldog vagyok.”

Eszter

Los Alcazares, 2012. március

„Hihetetlenül gyorsan történt minden!

Fiam 25 éves volt már, és hiába kereste az „igazit”, sehogy sem találta. Túl volt két komolynak mondható kapcsolaton, a szakítások amúgy rendesen megviselték, és erősen gödörbe került, ahonnan nem tudott kivergődni. A párkeresés szándékát viszont már érzékelni lehetett. Hogy segíthetnék rajta közvetett módon? Anyai gondolataim e kérdés körül forogtak, amikor eszembe jutott a Feng Shui módszer. Hallottam már arról, hogy a lakás átrendezésével, színek, tárgyak tudatos használatával életünk különböző területeit / karrier, egészség, párkapcsolat…/ harmonizálni, aktivizálni lehet, elhatároztam hát, hogy keresek egy szakembert, akinek a segítségét kérem.

Ha az ember erősen akar valamit, hamar szembe jön a megoldás. Katit tálcán küldte nekem a sors. Egy ismerősöm adta a kezembe a névjegyét. Eljött hozzánk, körbejárta a lakást, mért, feljegyzéseket készített, és közben kérdezgetett. Nem volt tolakodó, sőt! Nagyon kedves, sugárzó jelenség, megnyugtató volt a jelenléte. Alaposan kikérdezett, jegyzetelt. Kb. egy hét elteltével eljött ismét, akkor már kész tervekkel. Elmagyarázta, hogy lakásunk mely része milyen részterületért felelős. Hová milyen szín kerüljön. Ez a kép kerüljön át oda, amoda tegyünk virágot, ablakdíszt, hol legyen tükör, hol ne legyen…stb.

A párkapcsolati részen különösen sok változtatnivaló volt. Páros gyertya, páros virág, páros tárgyak, megfelelő kép elhelyezése, megfelelő színek figyelembe vételével. Amit nem tudtunk rögtön megoldani, arról feljegyzéseket készítettem, sürgősséggel beszereztem, és megcsináltam mindent előírás szerint. A fiamnak az egészről egy szót sem szóltam, nem akartam befolyásolni őt a történésekben.

Két hét múlva megtörtént a csoda! A fiam boldogan újságolta, hogy van barátnője. Ő amúgy nem szószátyár, de most hosszasan és lelkesen mesélt a kislányról. Hamar megismertük és megszerettük őt. Ez 2011 novemberében volt. Együtt tervezik a jövőt, láthatóan nagyon szeretik egymást, és öröm rájuk nézni.

Köszönöm ezúttal is Katinak! Keressék Őt bátran, ha megoldandó problémájuk akad az életük valamely területén!”

Éva

Budapest, 2012. június

„Az életem romokban hevert, évek óta nem volt munkám, sem párkapcsolatom, amikor egy ismerősöm ajánlására találkoztam Katicával. Mosolygós, kedves és segítőkész természete nagy hatással volt rám. Pontosan megnézett a lakásomban mindent, részletesen megbeszéltük, miken szeretnék változtatni. Az elemzés elkészítését követően ismét találkoztunk. Szinte megelevenedett, élővé vált előttem az otthonom, ahogy Kati beszélt róla.

Elvégeztem a szükséges változtatásokat a lakásban, becsempésztem a javasolt színeket, formákat, szimbólumokat a megfelelő helyekre, és nem telt bele két hónap, találkoztam életem párjával, aki hamarosan hozzám költözött, és találtam munkát is. Hálás vagyok, hogy találkoztam a Feng Shui-val és Katicával!”

Gabi

Budapest, 2013. január

„2011 év elején Egri Kata átrendezte és optimalizálta a lakásomat, ezt követően két hónapon belül elsősorban a magánéletem rendeződött, de minden egyéb életterület is új lendületet kapott. 2012 májusában, három hónappal azután, hogy megnyitottam az éttermemet, ismét kértem Kata segítségét. Alapos és részletes elemzést kaptam, külön figyelemmel azon területekre az üzleti életen belül, amire kértem. Javaslatai maximálisan összhangban voltak és illeszkedtek az étterem stílusához és az én üzleti elképzeléseimhez. Az étterem sikere nem volt robbanásszerű, de viszonylag hamar érezni lehetett a megnövekedett érdeklődést. Az igazi áttörést a 2014-es esztendő hozta, ami viszont olyan mértékű volt, hogy kinőttük az eredeti helyiséget, és az idei 2015-ös év elején bővítettük az éttermet. Természetesen elképzelhetetlen volt számomra, hogy Kata tanacsai nélkül rendezzem be az éttermet, így az új részt is az ő tanácsai alapján dekoráltuk.

Fantasztikus szakmai tudása mellett, emberségét is szeretném hangsúlyozni. A feng shui lakberendezés és dekoráció egy bizalmi munka. Csak olyan emberrel lehet együtt dolgozni és gondolkozni, akiben megbízol, aki felé meg tudsz nyílni. Egri Kata ilyen ember. Csak ajánlani tudom. Mindenkinek!”

Oroszi Eszter

Los Alcazares, 2015. február 26.

„Már réges régóta vártuk, és egyszerre csak ott volt: 2008 augusztusában összeköltöztünk. Új életszakasz, új lakás, új környezet, minden megváltozott körülöttünk egy csapásra. Korábbi olvasmányaink hatására egyetlen dolog tartotta magát stabilan, mint egy pislákoló vilagítótorony az éjszakában: “be kell feng shuiznunk”. Így hát Katica jött, látott, kérdezett, méricskélt…

Amikor elkeszült az elemzéssel, és átbeszeltük azt, így kezdte: “Boldogok lesztek itt!” Igy visszagondolva, igaza volt. Miután az iránymutatásainak megfelelően át- és berendeztük a lakást, a közös életünk szintén berendeződött. Az életterületek harmonikussá váltak, és a kis kuckónk oázissá, feltöltő felületté vált a lüktető Budapest szívében. Megérezhettek ebből valamit Szeretteink, Barátaink is, mert valahogy mindig úgy alakult, hogy nálunk gyűltünk össze sírni és nevetni. Otthon voltunk.

2013-ban nagy kalandra szántuk el magunkat, és ezzel összhangban úgy döntöttünk, eljött az idő eladni a lakást. Katica rutinos versenyzőként is furcsa tanácsát megfogadtuk, és működött! A papírozast is beleszámítva, három hét alatt(!), bútorokkal együtt(!) túladtunk rajta, és hálával a szívünkben a sok-sok értékes ott töltött pillanatért búcsúztunk el tőle. “Boldogok voltunk itt!”

A fentiek fényében nem volt kérdes, hogy az új otthonunk – és életünk – megteremtésében ismét Katica segítségét kérjük. Lelkesedese, nyugalma és beleérzőképessége hittel tölti el az embert, és erőt ad. Fantasztikus érzés, hogy támogatása, barátsága, tudása kísér az utunkon. Hálás szívvel és nagy szeretettel ajánljuk Katicát.

Köszönjük szépen Neked ezúton is, Katica!”

Linda és Balázs

2015. április 13.

„Éppen egy magánéleti válság közepette kerestem teljesen más utakat a helyzet orvoslására, mert a racionális, általam többször végigjárt körök, már nem kecsegtettek túl sok reménnyel. A lakás és a múltam kiürítése/újrarendezés pár hónap múlva egy társsal ajándékozott meg, akivel most első közös gyermekünket várjuk.”

Gábor

2015. 12. 10.